Diensten

Naast onze producten bieden wij ook enkele diensten aan. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een gepersonaliseerd bier label voor een speciale gelegenheid? Zou je graag een eigen product met ons ontwikkelen? Of ons uitnodigen voor een inspirerende sessie over duurzaam ondernemerschap? Ontdek de mogelijkheden op deze pagina.

 

Benieuwd naar andere mogelijkheden of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier of stuur een email naar info@piekebroodbier.nl

Gepersonaliseerd
label

Wij van Pieke Drinks helpen je graag om een bijzondere gelegenheid nog specialer te maken. Of het nu gaat om een bruiloft, een geboorte, of iets anders - wij denken graag mee. Voor al onze producten kunnen wij gepersonaliseerde labels aanbieden. Deze kunnen samen met onze designer ontworpen worden.

Al mogelijk vanaf 1 euro meerprijs per flesje. Minimale afname vanaf 72 flesjes Pieke Broodbier.

Co-ontwikkelen producten

Ben jij een organisatie of een enthousiasteling met een goed idee? Dan is het mogelijk om samen met ons een nieuw duurzaam product te ontwikkelen. Deze dienst is vanaf medio 2021 mogelijk. Stuur ons gerust een bericht via de mail zodat we je op de hoogte kunnen houden of je ideeën al kunnen voor bespreken.

Inspirerende sessies

Heb je binnenkort een event en ben je nog op zoek naar een inspirerend verhaal? Of wil je publiek meer leren over duurzaamheid, ondernemerschap en/of de circulaire economie? Dan zit je bij ons goed. Wij komen graag een inspirerende sessie geven op locatie of online. Informeer via de mail naar de mogelijkheden.

Interesse? Neem contact op via onderstaand formulier

Op zoek naar iets anders speciaals?

Als je een speciale hoeveelheid flessen wil bestellen, cadeaupakketten, relatiegeschenken in grote oplage,

of een andere wens of verzoek hebt, neem dan gerust contact met ons op.

Wij zullen altijd ons best doen om je wensen werkelijkheid te maken.

Innowastion BV || Give Waste Value

KvK: 72007192

info@piekebroodbier.nl

Onze winkel:

Ransdalerstraat 28

6312 AH Ransdaal

Ontdek meer van ons!

Craft beer made with saved bread

🍞➡🍺

© 2023 Pieke Broodbier